Turvallisuudesta – Steely Pop!


Steely Pop - verkkokaupassa myynnissä olevat korunosat valmistetaan Kiinassa. Steely Popilla on kaksi luotettavaa, pitkäaikaista tahoa joista tulevat kaikki kaupassa myynnissä olevat tuotteet. Vastaamme itse maahantuonnista, ilman välikäsiä.


Myynnissä olevat korunosat ovat ruostumatonta terästä. Tilaamme kauppaan myyntiin ainoastaan erittäin puhdasta teräslaatua 304 ja 316, joita myös kirurginteräkseksi kutsutaan, paria poikkeusta lukuunottamatta. Kaupan tuotesivuilla, jokaisen tuotteen kohdalla on mainittu teräslaatu.


Ruostumaton teräs (RST) ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Nikkelin liukenevuus on REACH-rajojen mukainen. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Korunosissa ei ole pinnoitteita, vaan ne ovat kokonaan terästä.Ekologisuus


Teräsosilla kootut korut ovat kestäviä, lenkit eivät vääntyile, osat eivät tummu tai muutenkaan muuta väriään, vaan säilyttävät kirkkautensa muuttumattomana.


Ruostumaton teräs on myös ympäristölle turvallinen valinta muutenkin kuin pitkäikäisyytensä tähden. Teräksen voi käytöstä poistettuna hävittää metalliromuna ja siten käyttää kokonaan raaka-aineena uudelleen.


Pyrimme jatkuvasti kehittämään logistiikkaamme ympäristöä säästäviin ratkaisuihin. Postituksen hoitaa ympäristöystävällinen Posti Oy, jonka palvelut ovat 100% hiilineutraaleja.


Steely Pop vie lähetykset postin kuljetettavaksi joko pyöräillen tai kävellen.