Steely Pop!

Steely Pop!

Steely Popissa puhaltaa uudet tuulet!

Tervetuloa seuraamaan verkkokaupan uuden ylläpitäjän blogia!

Hei vaan kaikki vanhat ja uudet asiakkaat!

Steely Pop -korutarvikkeiden verkkokauppa on vaihtanut omistajaa. Esittäydyn tässä samalla kun aloitan blogin pitämisen verkkokaupan sivulla. Olen niin innoissani tästä aluevaltauksesta. Olen jo useamman vuoden ajan tilannut korunosia Liisalta, jonka perustama verkkokauppa Steely pop on alunperin. 

Olen valmistanut omaa korumallistoa vuodesta 2012. Monien kokemusten jälkeen olen todennut ruostumattomasta teräksestä valmistettujen korunosien olevan täydellisiä omiin tarkoituksiini. Mikään muu materiaali ei ole täyttänyt niitä laatuvaatimuksia joita koruiltani vaadin. Tahdon että koruni ovat kestäviä. Että koruni eivät muutu väriltään vaikka ne esimerkiksi seisoisivat kauankin jälleenmyyjällä (aina ei kauppa käy niin nopeasti kuin itse toivoisi ;)). Että lenkit ja muut osat eivät vääntyile tai muuta muotoaan korua käytettäessä. Että pitkään käytettynä koru ei vaihda väriä pinnoitteen kuluessa. Tahdon että korun kokoamiseen käytetyt osat kiiltävät kauniina vuodesta toiseen, koska toivon että valmistamani korut ovat lempikoruja käyttäjälleen. Ja kun korusta on sitten joskus aika luopua, sen voi hävittää asianmukaisesti ja helposti metallikierrätyksen mukana teräsromuna, jolloin materiaalin voi käyttää raaka-aineena uudelleen. Pidän siitä, että korujen kokoamiseen on valittavana ekologin vaihtoehto: ruostumaton teräs!

Nyt olen iloinen voidessani tarjota teille näitä mainioita osia, sekä kertoa niistä täällä blogissani :) 

Verkkokaupan pitäminen on minulle uutta, sekä myös blogin kirjoittaminen. Joten sallinette minulle anteeksi jos töpeksin tässä alkumetreillä. Yritän parhaani <3

Terveisin, Jaana


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.