Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Hyvä tietää

Materiaali Kullattujen korutarvikkeidemme perusmateriaali on kirurginteräs (teräslaadut 304 ja 316). Osat ovat teräsosia, joiden pintaan kultaus on tehty. 

Pysyvyys Koska osat ovat pinnoitettuja, kultapinnoite saattaa ajan kuluessa ja kovassa käytössä kulua pois. Pinnoitteiden kuluminen on kaikkien pinnotettujen korunosien perusominaisuus. Kultauksen pysyvyyteen vaikuttaa korujen altistuminen hankaukselle, naarmuille, kosmetiikalle, hielle ja kosteudelle.

Tee näin Kun haluat pidentää kultapintaisten korunosiesi käyttöikää, vältä osien naarmuttamista jo korujen valmistusvaiheessa. Ota korut pois yön, suihkun ja uimisen ajaksi ja kohtele niitä hellästi. Näin kultapintaiset teräsosasi pysyvät kauniin kullanvärisinä mahdollisimman pitkään.

Terkuin, Liisa

Kullatut korvakorutarvikkeet ruostumaton teräs

Asiakkaidemme palautetta


 • Tilaukset hoituu vaivattomasti. Suuresti plussaa tuotteiden laadun ja määrien puolesta, koska on mahdollisuus tilata osia tukkupakkauksissa.

  Tanja / Loihti


 • Steely Popin asiakaspalvelu on aina erinomaista ja toimitus nopeaa! Tuotevalikoima on laadukas ja kattava, lisäksi koruosien materiaalit ovat hyvälaatuisia ja kestäviä. Olen myös saanut tarvittaessa hyvin lisätietoa ja tarkempia kuvia koruosien ominaisuuksista, jos jokin on mietityttänyt tilausta tehdessä. Lämmin suositus!

  Iiris / Iiriskukka


 • Laadukkaat korunosat nopeasti toimitettuna. Lämmin suositus!

  Inka / Inx


 • Tuotteiden laatuun ja toimitusnopeuteen on voinut aina luottaa.

  Anette / Anette Ahokas Design


 • Steely Pop on minun luottotoimittajani korunosissa, koska saan tilaukset nopeasti ja tiedän varmasti, että kyseessä on laadukkaat ja turvalliset tuotteet. Loistava asiakaspalvelu!

  Susanna / Sussie


 • Steely Popilla on sopivan laaja valikoima tuotteita ja varastossa hyvin tavaraa saatavilla. Nopeat toimitukset on myös iso plussa. Asiakaspalvelu on ollut aina hyvin lämmintä ja mukavaa. Suomen paras valikoima!

  Petra / MAMAkoru


 • Olen tilannut Steely Popilta useamman kerran korvisosia ja ollut joka kerta iloisesti yllättynyt, miten nopeasti ne on lähetetty. Muutenkin asiakaspalvelu on ollut mahtavaa ja tosi ystävällistä. Kiitos! :)

  Noora / Pikku paperi