Woody Pop! -vaneriosat

Päästä mielikuvitus valloilleen ja suunnittele oma korumallisto näillä puisilla Woody Pop! - korunosilla! Korunosat on suunniteltu siten, että ne sopivat keskenään yhdisteltäviksi, jolloin saat luotua näyttäviä koruja omalla designillasi!

Woody Pop -tuotteet valmistetaan Suomessa. Materiaali on ekologista, PEFC-sertificoitua suomalaista vaneria. Kaunis vaalea koivuvaneri on erittäin kevyttä materiaalia, joten se sopii esimerkiksi korvakorujen materiaaliksi erinomaisen hyvin.

Yhdistele osia mielesi mukaan tai käytä osana korua. Makramee-koruihin nämä osat sopivat erinomaisesti. Käytä puunvärisenä, koivupinta on kaunis sellaisenaan, tai maalaa pintaan haluamasi värit tai kuviot. Esimerkiksi nopeasti kuivuvat akryylimaalit sopivat tähän tarkoitukseen hyvin. Huomaa myös erilaiset reijitykset osissa. Yhdistelemällä erilaisia osia toisiinsa esimerkiksi välirenkaiden avulla voit todellakin irroittaa käsijarrusta ja antaa luovuuden viedä! Valitse vain itsellesi sopivimmat yhdistelmät. Käytä välirenkaita, väriä, liimaa, kuvia, kangasta, glitteriä... näiden korunosien kanssa koruja valmistaessasi on todellakin vain mielikuvitus rajana :D 

Woody Pop- osat myydään yksittäiskappalein, valitse ostoskoriin juuri niin monta osaa kuin tarvitset. Jos etsit myös maalaustarvikkeita vaneriosille, niin klikkaa tuoteryhmään Vaneriosien sävytteet.

0,90 €
0,90 €
0,90 €
0,90 €
0,90 €
0,90 €
0,75 €
0,90 €
0,90 €
0,90 €
0,75 €
0,75 €
0,75 €
0,75 €
0,75 €