Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Koruneulat ja hiuspinnit - Tukkupakkaukset

Näytetään 1 - 2 / 2 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 2 / 2 tuotetta
Lajittele

Asiakkaidemme palautteita


 • Steely Popin korunosat ovat super laadukkaita. Omien asiakkaidemme palaute on pelkkää positiivista! Steely Popin asiakaspalvelu on ystävällistä, ja palvelu sujuvaa ja nopeaa. Vahva suositus!

  Kata / Vorssa Ink


 • Tuotteiden laatuun ja toimitusnopeuteen on voinut aina luottaa.

  Anette / Anette Ahokas Design


 • Steely Popilla on sopivan laaja valikoima tuotteita ja varastossa hyvin tavaraa saatavilla. Nopeat toimitukset on myös iso plussa. Asiakaspalvelu on ollut aina hyvin lämmintä ja mukavaa. Suomen paras valikoima!

  Petra / MAMAkoru


 • Todella laadukkaat korunosat, aina nopea toimitus ja huippu asiakaspalvelu! Steely Popin korunosat ovat olleet yritykseni käytössä jo yli vuoden verran ja olen ollut niihin täysin tyytyväinen.

  Meri / vissiby


 • Laadukkaat korunosat nopeasti toimitettuna. Lämmin suositus!

  Inka / Inx


 • Olen tilannut Steely Popilta useamman kerran korvisosia ja ollut joka kerta iloisesti yllättynyt, miten nopeasti ne on lähetetty. Muutenkin asiakaspalvelu on ollut mahtavaa ja tosi ystävällistä. Kiitos! :)

  Noora / Pikku paperi


 • Olen ollut tyytyväinen Steely Popin korunosien laatuun ja nopeaan toimitukseen.

  Satu / AURORA


 • Olen ollut tosi tyytyväinen erityisesti korvakoruosien valikoimaan. On tosi kiva, että löytyy myös klipsejä niille asiakkaille, joilla ei ole korvareikiä. Toimitus on ollut aina ihan super nopeaa, kiitos siitä!

  Inka / Inka Ruska


 • Steely Popilta olen aina saanut erinomaista palvelua! Tilaukset ovat tulleet nopeasti ja osien laatu on ollut aina priimaa. Yrittäjänä kuitit on aina ihanan helposti löydettävissä omalta tililtä, mikä helpottaa arkea kummasti.

  Elina / Faktoria

Alennukset sinulle

Haluamme kiittää vakioasiakkaitamme tarjoamalla tuotteet edullisemmalla hinnalla.
Kun teet ostoksia verkkokaupastamme kirjautuneena asiakkaanna, kartutat saldoasi.

Kulta-asiakkuutta kannattaa tavoitella!

MEILLÄ ON AVAINLIPPU!  🥳

Perheyrityksellemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki, osoituksena vastuullisuudesta ja suomalaisesta työstä. Verkkokauppamme palvelee koruyrittäjiä ja harrastajia tarjoamalla korkealaatuisia korutarvikkeita.