Steely Pop! -verkkokauppa myy laadukkaita teräsosia korujenvalmistajille


Olipa kysessä pieni tai iso projekti, niin täältä löydät tarvitsemasi. Kaikki tuotteemme ovat ruostumatonta terästä, pääasiassa teräslaatua 304 tai 316, joita myös kirurginteräkseksi kutsutaan. Käyttämällä teräsosia korujen valmistuksessa, luot aikaa ja käyttöä kestäviä koruja. 


Turvallisuudesta – Steely Pop!


Steely Pop - verkkokaupassa myynnissä olevat korunosat valmistetaan Kiinassa. Steely Popilla on kaksi luotettavaa, pitkäaikaista tahoa joista tulevat kaikki kaupassa myynnissä olevat tuotteet. Vastaamme itse maahantuonnista, ilman välikäsiä.


Myynnissä olevat korunosat ovat ruostumatonta terästä. Ruostumaton teräs (RST) ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Nikkelin liukenevuus on REACH-rajojen mukainen. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Tuotteemme on testattu Suomessa XRF-menetelmällä varmistaaksemme tämän. Korunosissa ei ole pinnoitteita, vaan ne ovat kokonaan terästä. Huomaa kuitenkin! Uudet kullanväriset osat ovat myös ruostumatonta terästä, mutta niissä on kullanvärinen pinnoite, joka saattaa kulua ajan saatossa kun korua käytetään paljon.Ekologisuus


Teräsosilla kootut korut ovat kestäviä, lenkit eivät vääntyile, osat eivät tummu tai muutenkaan muuta väriään, vaan säilyttävät kirkkautensa muuttumattomana. (Poikkeuksena uudet kullanväriset tuotteet, joissa kullanväri on pinnoite teräksen päällä ja saattaa kulua.)


Ruostumaton teräs on myös ympäristölle turvallinen valinta muutenkin kuin pitkäikäisyytensä tähden. Teräksen voi käytöstä poistettuna hävittää metalliromuna ja siten käyttää kokonaan raaka-aineena uudelleen.


Pyrimme jatkuvasti kehittämään logistiikkaamme ympäristöä säästäviin ratkaisuihin. Kun valitset toimitustavaksi Postin toimituksen, tuet Postin ympäristöystävällistä kuljetusta, jonka palvelut ovat 100% hiilineutraaleja.


Steely Pop vie lähetykset kuljetukseen joko pyöräillen tai kävellen.


Muuta


Osien ulkomuoto saattaa joskus hieman muuttua tilauserien mukaan Steely Popista johtumattomista syistä. Tämä johtuu tilauseristä jotka tulevat Kiinasta, niissä on toisinaan pienen pieniä mitta- tai muotoeroja.