Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuotetietoa

Steely Pop! -verkkokauppa myy laadukkaita teräsosia korujenvalmistajille


Olipa kysessä pieni tai iso projekti, niin täältä löydät tarvitsemasi. Kaikki tuotteemme ovat ruostumatonta terästä, pääasiassa teräslaatua 304 tai 316, joita myös kirurginteräkseksi kutsutaan. Käyttämällä teräsosia korujen valmistuksessa, luot aikaa ja käyttöä kestäviä koruja. 


Turvallisuudesta – Steely Pop!


Steely Pop - verkkokaupassa myynnissä olevat korunosat valmistetaan Kiinassa. Steely Popilla on kaksi luotettavaa, pitkäaikaista tahoa joista tulevat kaikki kaupassa myynnissä olevat tuotteet. Vastaamme itse maahantuonnista, ilman välikäsiä.

Kaikki metalliset korunosamme ovat 100% ruostumatonta terästä. Kyse ei siis ole vain pinnoitteesta tai pohjamateriaalista. Huomaa kuitenkin, että kullanväriset osat ovat myös ruostumatonta terästä, mutta niissä on kullanvärinen pinnoite, joka saattaa kulua ajan saatossa kun korua käytetään paljon. Kullanväiset osat ovat loppuunmyynissä verkkokaupan Outlet-tuoteryhmässä.

Ruostumaton teräs (RST) ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Korunosat eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Tuotteemme on testattu Suomessa XRF-menetelmällä varmistaaksemme tämän.  

Jos kärsit hyvin yleisestä vaivasta, nikkeliallergiasta, saattaa teräsosat olla juuri sinulle oikea vaihtoehto. Monet tahot suosittelevat ruostumatonta terästä erityisesti allergikoille. Vaikka onkin niin, että terässeoksessa on aina mukana pieni osa nikkeliä. 

Asia ruostumattoman teräksen kohdalla on hieman monimutkainen. Oleellista metallin kosketuksessa iholla on, että paljonko metallista vapautuu nikkeliä iholle. Teräksen ominaisuuksiin kuuluu, että siinä oleva nikkeli sitoutuu muiden metallin osien kanssa niin, että nikkeliä ei vapaudu seoksesta ja siksi ruostumaton teräs on turvallista käytössä. Tästä ominaisuudesta johtuen moni käyttää ruostumattoman teräksen yhteydessä sanaa ”nikkelitön”, koska käytännössä se sitä onkin. EU on antanut säädökset, jotka koskevat nikkelin vapautumista iholle koruissa. Säädöksen mukaan tuotteesta ei saa vapautua enempää kuin 0,5 µg/cm2nikkeliä viikossa. Steely Popin osat täyttävät nämä kriteerit, eikä tuotteista vapaudu nikkeliä yli sallittujen rajojen.Ekologisuus


Teräsosilla kootut korut ovat kestäviä, lenkit eivät vääntyile, osat eivät tummu tai muutenkaan muuta väriään, vaan säilyttävät kirkkautensa muuttumattomana. (Poikkeuksena kullanväriset tuotteet, joissa kullanväri on pinnoite teräksen päällä ja saattaa kulua.)

Ruostumaton teräs on myös ympäristölle turvallinen valinta muutenkin kuin pitkäikäisyytensä tähden. Teräksen voi käytöstä poistettuna hävittää metalliromuna ja siten käyttää kokonaan raaka-aineena uudelleen.

Steely Popissa ollaan pohdittu paljon, millä tavalla voimme omalla toiminnallamme vaikuttaa ympäristön hyvinvointiin ja kuinka esimerkiksi korutarvikkeet voidaan toimittaa asiakkaille mahdollisimman ekologisesti. Olemme valinneet tuotteidemme pussitukseen Suomessa valmistetut Amergrip-pussit, joiden muovi on lähtöisin luonnosta, pussien polyeteeni on valmistettu sokeriruo’osta, joka on 100 % uusiutuva luonnonvara.  Ekologisen näistä pusseista tekee vielä se, että Amergrip-pussit ovat uudelleensuljettavia, ne kestävät useita kertoja sulkea ja aukaista pussia. Kirjoitusosaan saa kirjoitettua tuotetiedot, joka auttaa pitämään korunosat järjestyksessä ja helpottaa osien uudelleen tilausta kun tuotetiedot löytyvät pussista. Huomaa kuitenkin, että Amergrip-pussien muovi on biopohjaista, mutta se ei ole kompostoituvaa. Käytön jälkeen muovin voi lajitella muovinkeräykseen tai energiajätteeksi.

Pakkauslaatikot ja postituspussit valitsemme myös mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman ekologisin perustein. Tästä syystä saatat saada tilauksesi joskus laatikossa, joka on toiminut jo aiemmin toisessa postilähetyksessä ;) Teräksisiä korunosia emme pysty lähituotantona teille tarjoamaan, mutta siinä missä pystymme valitsemaan suomalaisen tuotteen verkkokaupan toimintaa varten, sen teemme.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään logistiikkaamme ympäristöä säästäviin ratkaisuihin. Kaikki valittavanasi olevien toimitustapojemme Postin ja Matkahuollon palvelut ovat 100% hiilineutraaleja. Me Steelypopissa viemme lähetykset Postin tai Matkahuollon kuljetukseen pääasiassa joko pyöräillen tai kävellen.Muuta


Osien ulkomuoto saattaa joskus hieman muuttua eri tilauserien välillä Steely Popista johtumattomista syistä. Tämä johtuu tilauseristä jotka tulevat Kiinasta, niissä on toisinaan pienen pieniä mitta-, sävy- tai muotoeroja. 

Tuotteita päätyy aika ajoin Outlet-tuoteryhmään. Jos kaupasta on poistunut jokin suosikkituotteesi, niin sieltä sitä saattaa löytyä loppuerä. Siellä myydään myös satunnaisia eriä erilaisia tuotteita jotka eivät sovi verkkokaupan vakituiseen tuotevalikoimaan.

Mikäli valikoimastamme puuttuu jokin osa jota kaipaisit, niin kerro siitä vaikka yhteydenottolaomakkeella tai sähköpostitse: info@steelypop.fi. Täydennämme kaupan valikoimaa asiakkaiden esittämien toiveiden mukaan. Muissakin asioissa toivomme yhteydenottoja. Reklamaatiot kuulemme mielellämme suoraan asiakkaalta, joten otathan rohkeasti yhteyttä jos jokin on mennyt pieleen. Yhdessä voimme rakentaa korunvalmistajia hyvin palvelevaa verkkokauppaa!